Ανακοίνωση/Πρόσκληση Για Αγορά-Μίσθωση Αγρών

    Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
     

    Ο Αναγκαστικός Συνεταιρισμός Διαχείρισης Αδιαίρετου Δάσους Κούπας, στο πλαίσιο σχετικής απόφασης της Διοίκησής του, αναζητεί για αγορά ή πολυετή μίσθωση αγροτικές -καλιεργήσιμες -μη δασικές εκτάσεις εντός του Δασοκτήματος της Κούπας. 

    Δεκτές γίνονται και προσφορές για ενοικίαση ή αγορά αγροτεμαχίων που δεν έχουν τοπογραφηθεί ή τακτοποιηθεί κτηματογραφικά ή θέλουν καθάρισμα.

    Σε αυτή τη περίπτωση, εφόσον την τοπογράφηση/τακτοποίηση αναλάβει ο Συνεταιρισμός, θα υπάρχει ανάλογη προσαρμογή του κόστους αγοράς ή ενοικίου.

     Στο παρόν στάδιο προτίμηση θα δοθεί σε αγροτεμάχια που είναι κοντά στους δρόμους από Κούπα έως Ουμπόι και από Κούπα έως Σκρένα. 

    Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν μέχρι και την 25η Σεπτεμβρίου 2022 με τα μέλη του ΔΣ ή στα τηλέφωνα 6977420334, 6977741316, 6972993676 ή στο email του Συνεταιρισμού: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

     

    Εκ του ΔΣ


    Χρήσιμα Για Τον Χρήστη

    © 2024 dasoskoupas.gr All Rights Reserved.