Πρόσκληση για το EUROPARK

    Ανακοίνωση -Πρόσκληση

    Ο Συνεταιρισμός μας για να επεκτείνει τους ορίζοντες δράσης και αντίστοιχων συνεργασιών του, σε θέματα όπως η διαχείριση προστατευόμενων περιοχών (του ευρωπαϊκού δικτύου Natura 2000) και αντίστοιχες έννοιες όπως ο ήπιος οικο/αγροτοτουρισμός και η βιοποικιλότητα, προωθεί αίτηση εγραφής του ως μέλους στην Ομοσπονδία Ευρωπαϊκών Πάρκων (European Parks Federation), που εδρεύει στη Γερμανία .

    Πληροφορίες για τους σκοπούς και λοιπά στοιχεία ταυτότητας της Ομοσπονδίας μπορούν να ληφθούν από τον ιστότοπο https://www.europarc.org

    Για την καλύτερη αξιοποίηση αυτής της προοπτικής προς το συμφέρον του Συνεταιρισμού και των μελών του, αλλά και γενικά της περιοχής είναι χρήσιμο να δηλωθεί ένα άτομο το οποίο θα δηλωθεί ως σημείο επαφής με την οργάνωση αυτή, και να βοηθήσει σχετικά σε εθελοντική βάση.

    Συνεπώς καλούνται τα μέλη του Συνεταιρισμού μας ή και συγγενείς μελών ή και απλώς καταγόμενοι από την Κούπα, ανεξαρτήτως από το αν διαμένουν στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, εφόσον ενδιαφέρονται για το θέμα και γνωρίζουν επαρκώς μία από τις σχετικές γλώσσες (αγγλικά ή γερμανικά ή γαλλικά) να αποστείλουν σύντομο βιογραφικό τους μέχρι και την Κυριακή 30 -05-2021 με e-mail στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., ώστε να γίνει η σχετική επιλογή.

    Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνείστε με τον Πρόεδρο ή τον Αντιπρόεδρο του ΔΣ στα τηλ 6977420334 και 6977741316.


    Χρήσιμα Για Τον Χρήστη

    © 2024 dasoskoupas.gr All Rights Reserved.